Beoordelingen van Billy Bobs Enschede

Recente recensies van Billy Bobs Enschede

5 sterren na 53 reviews

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was iets de droog helaas maar daar in tegen was de rib-eye perfect. Snelle bezorging goed verzorgt 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grill menu en sateh menu besteld met gepofte aardappel en aardappelschijfjes. Alles smaakte prima en redelijk vlot bezorgd ook nog.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat met bezorgen. Snitsel was te hard gebakken en de uien waren niet gaar. De championsouce was niet warm en veel te veel ingekookt, niet smakelijk meer. Dit was ver onder de maat, was altijd te vreden maar dit was gewoon slecht. M.v.g. PAUL

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate van de haas was heerlijk. Enigste minpuntje was dat de satesaus vergeten was maar dit was snel nabezorgd. Dus eigenlijk geen minpuntje maar een goede service.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker en goed warm ,alleen de mayonaise zag er vies en korrilig uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima zoals gewoonlijk. Het enige wat ik vervelend vind is dat als ik iets bij de opmerkingen zet, dat het niet gelezen word. Geen dressing op de sla. Zonde...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en juiste bezorging! Spareribs waren ontzettend lekker!!!

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van een heerlijke maaltijd.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd. Jammer dat de knoflooksaus er niet bij zat maar eigenlijk heb ik die niet gemist. Smaakte prima!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaas was oke, maar de saté saus was gewoon water met bruine klonten. Zag er erg onsmakelijk uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, jammer dat er bij 2 menu's slechts 1 gratis drankje werd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer tegenvaller. Kipnuggets van mijn zoon waren papperig en zaten aan elkaar vast. Aardappel schijfjes waren ook slof.... niet gewend van Billy Bobs. Spare-Ribs daarin tegen super lekker! Ook 15 minuten langer zitten wachten dan aangegeven. Iedereen heeft wel eens een slechte dag, dus ik bestel de volgende keer wel weer.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top snitsels ,dat maak je niet vaak mee ,verder alles snel en goed warm en snel bezorgd

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker eten

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, genoeg, grandioos

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ketjap spareribs! Vlees valt zo van het bot, zo mals en goed gekruid. Aardappels en komkommersalade erg lekker erbij. Op de komkommersalade mag wel iets minder dressing als je het mij vraagt. Ivm werk had ik gevraagd of ze 21.00 uur wilde komen en 21.00 uur stonden ze voor de deur. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegegeten!!!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker heerlijk warm snel bezorgd

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs gehad en heeft niet heel lang geduurt voor we het thuis hadden Binnen 45 minuten hadden we het thuis

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en lekker, maar bij aankomst al lauw tot koud.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren de drank erbij vergeten. Verder mooi op tijd en echt lekker.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was optijd bezorgd ?!!! En heeft ons voortreffelijk gesmaakt ?? Prima kwaliteit ??! Aan alle wensen vodaan ? ? ?! Billy Bobs " TOP " Bedankt ? Tot de volgende keer ??‍♀️

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de patat en de aarappelschijfjes zeer koud! Hebben wij niet gegeten! De sate was lauw, titaal niet een beetje warm ?. Helaas heeft het ons niet gesmaakt! Koud eten smaakt echt niet!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was later maar was weer zo als gewoonlijk super top gaan we zeker vaker bestellen ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ?. Top! Bezorging ruimschoots optijd! Eten lekker warm overgekomen ?. Ja, wat wil ik nog meer ? Zeer verzorgd alles . TOP Billybobs ??

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende portie (350 g). Geweldige kwaliteit. Premium steakhouse waardig. Zeer karakteristieke pepersaus. Kan dit restaurant absoluut aanraden voor de fijnproevers en vleesliefhebbers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging oké, maar bij de champignons dordogne was de saus vergeten. Heb ze dus maar droog opgegeten. Verder was de romanoff-saus bij de biefstuk wel wat pover. Dat moet volgende keer echt beter.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al een paar jaar de mosselen hier en wordt nooit teleurgesteld. Altijd fatsoenlijke levering. Zowel eten als wachttijd. Ik blijf voorlopig wel bij ze bestellen. Favoriete.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer super!

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en lekkere saté. Aardappeltjes met spekjes met daarbij een frisse salade. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, Genoeg en lekker snel

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten en ook de bezorging is super voor al zo doorgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd dik tevreden, maar dit keer had ik Taco... ontzettend veel sambal, echt niet te eten. Kreeg nieuwe, maar kon ook niet erg lekker vinden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel raar als je een gratis blikje dr pepper wordt beloofd en die vervolgens niet krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk alleen zou ik een fanta krijgen helaas zat dat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk we hebben genoten ?. Alleen het gratis frisdrankje zat er niet bij.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, Genoeg, een Genot

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het helaas tegenvallen! En dan voornamelijk de smaak en malsheid van het vlees. Vroeger was dit nl top kwaliteit.(heb zelf een tijdje voor BB gewerkt) Hoop dat het een missertje was !

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekkere ribeye gehad en de frietjes waren nog lekker krokant. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed, goed heet toen het aankwam en niet verbrand of te lang gebakken. Bezorger erg netjes (ook qua kleding), aanspreekbaar en representatief.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zelf was helemaal prima alleen duurde het bezorgen te lang. Fijn voor een ondernemer dat ze het erg druk hebben maar laat de klant dan weten dat het stuk langer gaat duren dan de aangegeven tijd zodat ze niet zelf hoeven te bellen om na te vragen waar het blijft, wel zo netjes.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, Genoeg en Lekker.

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!